Motto

Motto: "Acestea sunt principiile mele. Daca nu va plac, am altele" - Groucho Marx

joi, 16 iunie 2011

Vine concediul!...

Salut,

Am pus fundalul asta cu aripa de avion pentru ca ma gandesc la concediu, normal. Asta e ca osul pe care i-l arati cainelui sa traga la sanie, te ajuta sa tragi pana ajungi la el. La o alta scara si week end-urile sunt la fel, un oscior pe care ajungi sa-l rozi din cand in cand. Si la o scara si mai mica, seara, dupa serviciu, intre ai tai, tot un fel de bobite de Pedigree sau Royal Canin. De-asta au dreptate si bugetarii aia care primesc spor pentru revenirea din concediu: dupa ce ai mancat friptura, te mai multumesti cu bobite? Doar dupa ce stai cateva zile nemancat.
Ce poate fi mai frumos decat emotiile din preziua plecarii, facutul bagajelor, prea multe bagaje, le mai treci odata in revista sa vezi ce se mai poate scoate, nu se mai poate scoate nimic, desi ti-ai propus sa-ti iei doar tricouri si o pereche de pantaloni, emotiile din ziua plecarii, asteptarea, drumul pana la destinatie, la hotel sau unde te cazezi, camera (cam mica sau cam nu stiu cum, dar treci repede cu vederea, acolo doar dormi, nu-ti petreci tot sejurul), trantesti bagajele intr-un colt si, in sfarsit, te relaxezi: acum chiar esti in concediu! Ei, nu merita momentul asta atata asteptare?

Despre intoarcerea din concediu, vorbim dupa intoarcerea din concediu.



Bye

3 comentarii:

  1. Deci numeri zilele pana la plecare. Ma inverzesc un pic gandindu-ma unde plecati spre deosebire de noi care ne facem concediul in "glamorous" Nehoiu si respectiv Braila, dar ne vedem parintii si depanam amintiri din facultate prin Bucuresti deci va fi frumos. Zise vulpea care nu ajungea la struguri.

    Diana

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai cumatra vulpe, nu trebuie sa te inverzesti prea tare daca te gandesti de unde vii in concediu, altfel spus, gandeste-te ca mananci struguri in restul anului si tii doar putin regim.:)

    RăspundețiȘtergere